1 In Personligt

Sunday Update #13

Nå, en lille Sunday Update fra bilen, efter en lang og fed arbejdsdag. Så indlægget er skrevet på mobilen – jeg håber det ser fint ud.

THIS WEEK 

 • Som jeg skrev i går, brugte jeg lørdagen på La Glace, med fejring af mine veninder i anledningen af, at jeg er fyldt 25 – den skønneste dag.
 • Min søster holdt Halloween; og der blev ikke sparet på noget. Hun havde pyntet uhyggeligt op og havde sminket sig virkelig godt. Det var bare min far, søster, drengene(min søsters og min kæreste) og mig. Og vi havde virkelig den bedste aften. Selvom de skræmte mig mange gange – og min far vandt konkurrencen om at skræmme mig mest.
 • Jeg fik udført mit sidste interview til specialet; det går den rette vej, men hold nu op – jeg vil bare gerne være færdig.

NEXT WEEK

 • I dag har den stået på event i Århus, med en masse søde bloggere. Jeg er fuldkommen vild med Århus; det er jo den skønneste by! Jeg har ikke været der før og jeg er virkelig forelsket. Og det kommer ellers fra en inkarneret Københavner. Her må jeg snart tage Dennis med. ❤️
 • Fredag skal jeg til årets første julefrokost med en masse gode venner. Så må vi se hvens er holder længest af Dennis og jeg – vi er lidt nogle drukmåse(R)?
 • Lørdag står den på Insta-brunch med Simone på Noho.
 • Jeg skal have fikset klør og måske også sat vippeextensions på. Det har jeg haft før, men måtte stoppe med det, fordi jeg fik en allergisk reaktion. Det håber jeg at jeg undgår, for jeg elskede virkelig at have vipper på.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Min yndlings negleolie – Amalie Brohus
  8. november 2017 at 08:55

  […] jeg også have sat vippeekstensions på, hvilket jeg virkelig glæder mig til. Som jeg nævnte i mandagens indlæg har jeg før haft sat vipper på, men fik en allergisk reaktion efter et halvt år; jeg håber […]

 • Leave a Reply