top of page

1:1 forløb: Grow With Astrology

Kære kvinde, dette er et forløb til dig, der er klar til at møde dig selv i dybden gennem astrologien og meditationens verden. Det er til dig, der er klar til at forpligte dig til din egen personlige og spirituelle udvikling. Formålet med dette forløb er, at lære dig at stå stærkere i dig selv. Vi starter forløbet med en af mine klassiske 1:1 læsnigner, og derfra vil hver enkelt session have et astrologisk fokuspunkt, som skal hjælpe dig, til at finde ind til din egen feminine urkraft. Forløbet skal vise dig, hvor ekstraordinær du er! Der findes kun én af dig og det er der en helt særlig grund til. Herunder finder du rammen for forløbet. Hvis du har noget særligt du ønsker at fokusere på i din udvikling, lad mig da vide det. Forløbet vil altid blive skræddersyet til dig, ud fra vores indledende samtale.

Forløbet består af 5 1:1 sessioner, som bliver afholdt over 10 uger, altså med 2 ugers interval. I mellem sessionerne står jeg til rådighed ang. spørgsmål på din udviklingsrejse. Forløbet kan både afholdes online og fysisk - eller som en kombination.

1. Session: 1:1 Horoskoplæsning eller prognose-læsning.

Varighed: 2 timer.

2. Session: Fokuseret karrierelæsning, i denne læsning kigger vi målrettet på alle aspekter af dig som en kvinde med et virke. Vi zoomer ind på hovedpointer fra dit horoskop, og kigger også progressivt på, hvad der er energi på i de kommende år, for dig ang. din karriere både personligt og sjæleligt.

Varighed: 1,5 time.

3. Session: Tag din plads, gennem astrologien. I denne læsning kigger vi på, hvordan du kan være hele dig gennem astrologien. Denne session vil være særligt fokuseret på det der holder tilbage og vi vil fokusere på hvordan du kan stå stærkt i dig selv.

Varighed: 1 time.

4. Session: Sjælslæsning. I denne session vil vi kigge på dit horoskop i forskellen på tegnhuse og placidus, for at se den sjælelige udviklingsrejse der ligger i dit horoskop her. Her vil vi også kigge på dine stråle-triangler i dit sjælshoroskop.

Varighed: 2 timer.

5. Session: Afrundende session der skræddersyes efter dit behov og vores forløb sammen. Vi vil sammen lande indsigterne fra hele forløbet og vi vil sammen lave et afsluttende ritual, som skal sætte intentionen for din videre færden.

Varighed: 1 time.

Ved hver session har vi mulighed for at arbejde med gudindekort og meditation, al efter hvad dagen og energien kalder på.

Pris: 8.888 DKK

Brug kontakt formularen herunder, hvis forløbet kalder på dig. Så finder vi sammen opstartsdato og fastlægger de resterende datoer herefter. I besked feltet må du meget gerne skrive et par linjer om, hvorfor forløbet kalder på dig.

Tak for din henvendelse, du hører fra mig hurtigst muligt.

bottom of page