top of page

Yderligere information

Afbud
Afbud skal ske senest 24 timer før vores tid, ellers betales den fulde pris.
 

Aldersgrænse
Aldersgrænsen for mine ydelser er 18 år.

Betaling
Foregår via MobilePay eller bankoverførelse. Hvis du ønsker en faktura på dit køb, bedes du oplyse dette til mig.
 

Hvad jeg skal bruge fra dig inden en horoskoplæsning
Jeg skal bruge dit præcise fødselstidspunkt, dato og sted.
De spørgsmål/fokuspunkter du ønsker skal danne udgangpunkt for læsningen.
Om du ønsker en fysisk eller online læsning.
Din mail til eventuel online læsning/at modtage din lydfil samt horoskop efter læsningen.
 

At give en astrologisk session i gave
Det er en smuk tanke at give en 1:1 horoskoplæsning i gave. Jeg læser dog kun for folk der selv ønsker en læsning. Derfor anbefaler jeg, at du som
gave-giver, giver et hjemmelavet gavekort til en læsning hos mig, men at vedkommende der modtager gavekortet selv kontakter mig og booker en tid. En astrologisk læsning er dybdegående og personlig, det er derfor vigtigt at vedkommende føler sig klar til at gå ind i dette rum. 
Ydelserne henvendes primært til
Mine ydelser henvender sig primært til kvinder og mennesker der ønsker en stærk forbindelse til deres feminine energi, da jeg har et særligt kald om at åbne op for den feminine energi og at støtte netop dén energi, i at stråle stærkt og kærligt ud i verdenen. Dette ses astrologisk via mit aspekt mellem haumea og venus i mit horoskop.
 

Lydfiler

Som en ekstra service, tilbyder jeg at optage din 1:1 session. Sessionen optages kun hvis du ønsker det, hvad end den er online eller fysisk. Efter endt session modtager du en mail med en lydfil fra læsningen, samt dit horoskop som en PNG fil. Dette sendes over et WeTransfer link, som du selv skal sørge for at downloade inden det udløber. Linket udløber efter 7 dage fra du modtager mailen. Jeg opbevarer lydfilen i den indeværende måned + 2 måneder fra afholdt session, inden den slettes permanent, herefter kan den ikke gensendes.

bottom of page