top of page

Ydelser

Astrologiske indsigter i trygge rum

Kære kvinde, jeg vil gerne vise dig din egen magi

Jeg er på barsel frem til forår/sommer 2024, herunder kan du læse om mine ydelser, som jeg åbner op for igen, når tid er.

Information om 1:1 sessioner

En 1:1 session (enten 1:1 horoskoplæsning eller 1:1 prognose-læsning) tager mellen 1 og 2 timer (oftes 1,5 time, men mennesker kan ikke sættes på formel) og kan ligge med opstart i tidsrummet 11.00 - 14.00.

 

 Efter endt læsning modtager du en lydfil med din læsning, samt dit horoskop som billed-fil.

Læsningen kan enten foregå online over Zoom eller fysisk på Østerbro.

 

Prisen er 2222 DKK.

Du kan finde ledige datoer til 1:1 sessioner under booking.

Betalingen sker efter endt session over MobilePay.

1:1 Session - Horoskoplæsning 

I en 1:1 horoskoplæsning læser vi dit fødselshoroskop og går ind i netop de tematikker du ønsker at have fokus på. Det kan f.eks. være personlig udvikling, dine potentialer, karriere, kærlighed eller sjælekald. Denne session er nøglen til at forstå dig selv gennem astrologiens magiske verden og dit personlige fødselshoroskop.

 

1:1 Session - Prognose-læsning 

En 1:1 prognose-læsning er for dig, der allerede har fået lagt dit horoskop hos mig i en 1:1 horoskoplæsning. I denne læsning zoomer vi ind på, hvad der er oppe og vende rent astrologisk for dig, netop nu og hvordan du bedst kan arbejde med denne energi, udfra dine personlige prognose planeter og aktuelle transitter. Dette vil vi gøre med udgangspunkt i dine spørgsmål og fokuspunkter. I denne 1:1 session vil vi kunne arbejde endnu dybere med indsigter fra din 1:1 horoskoplæsning, f.eks. gennem meditation eller ved at bruge tegnhuse til at tyde dit horoskop fra et sjæleligt plan. I denne session vil vi starte med at se, om der er behov for korrektion af dit fødselstidspunkt ud fra dine livsbegivenheder, for at få den mest nøjagtige tydning af energien nu og her.

Ønsker du at booke en ydelse?

Kvindecirkler og workshops

Jeg afholder løbende kvindecirkler og workshops, med forskelligt fokus.

I kvindecirklerne mødes vi over et astrologisk emne eller som en del af vores måne-praksis og deler det hellige rum der opstår, i en kvindecirkel med hinanden.

Jeg afholder løbende workshops med udgangspunkt i forskellige astrologiske tematikker. 

Du kan finde aktuelle kvindecirkler og workshops under siden booking. Hvis du ønsker at holde dig opdateret på nye kvindecirkler og workshops anbefaler jeg dig, at du følger med på min Instagram profil.

Pris og betalingsmetode fremgår af den enkelte kvindecirkel/workshop.

Sol/måne/ascendant skriv

Jeg tilbyder sol/måne/ascendant skriv. Som er et skriftligt tilbud til dig, som er nysgerrig på de tre stærkeste identitetspunkter i dit horoskop. Gennem skrivet får du en beskrivelse af din sol, måne og ascendants placering i tegn og huse i dit fødselshoroskop, samt evt. dominerende planeter som står i konjunktion (tæt sammen) med f.eks. din sol eller måne.
Ascendanten står altid i 1. hus, da den er forbundet med vores fysiske krop som netop er dét første hus handler om.

Du modtager cirka en sides skriv, over mail.

Prisen er 777 kr.

Betalingen sker når du har modtaget dit skriv over MobilePay

Du kan bestille dit sol/måne/ascendant skriv under booking.

Ønsker du at booke en ydelse?

bottom of page