Ydelser

Astrologiske indsigter i trygge rum

Information om 1:1 sessioner

En 1:1 session (enten 1:1 horoskop-læsning eller 1:1 prognose-læsning) tager mellen 1 og 2 timer (oftes 1,5 time, men mennesker kan ikke sættes på formel) og kan ligge med opstart i tidsrummet 11-14.00.

 

 Efter endt læsning modtager du en lydfil med din læsning, samt dit horoskop som PDF.

Læsningen kan enten foregå online over zoom eller fysisk på Østerbro.

 

Prisen i august er 1888 kr.

Prisen siger til 1999 kr. i september.

Du kan finde ledige datoer til 1:1 sessioner under booking.

Betalingen sker efter endt session over MobilePay.

1:1 Session - Horoskop-læsning 

I en 1:1 horoskoplæsning læser vi dit fødselshoroskop og går ind i netop de tematikker du ønsker at have fokus på. Det kan f.eks. være udvikling, dine potentialer, karriere, kærlighed eller sjælekald.

 

1:1 Session - Prognose-læsning 

En 1:1 prognose læsning er for dig, der allerede har fået lagt dit horoskop hos mig i en 1:1 session. Her går vi ind og tyder transitter og prognoser som er aktuelle for dig netop nu. I denne læsning zoomer vi ind på, hvad der er oppe og vende rent astrologisk for dig, netop nu og hvordan du bedst kan arbejde med denne energi. Dette vil vi gøre med udgangspunkt i dine spørgsmål og fokuspunkter. I denne 1:1 session vil vi kunne arbejde endnu dybere med indsigter fra din 1:1 horoskoplæsning, f.eks. gennem meditation og gudindekort eller ved at bruge tegnhuse til at tyde dit horoskop. I denne session kan vi også lave korrektion af dit fødselstidspunkt.

Ønsker du at booke en ydelse?

Kvindecirkler og workshops

Jeg afholder løbende kvindecirkler og workshops, med forskelligt fokus.

I kvindecirklerne mødes vi alt mellem 5-10 kvinder over et astrologisk emne eller som en del af vores måne-praksis og deler det hellige rum der opstår i en kvindecirkel med hinanden.

Jeg afholder løbende workshops med udgangspunkt i forskellige astrologiske tematikker. 

Du kan finde aktuelle kvindecirkler og workshops under siden booking. Hvis du ønsker at holde dig opdateret på nye kvindecirkler og workshops anbefaler jeg dig, at du følger med på min Instagram profil.

Betaling er tilmelding og sker forud for kvindecirklen eller workshoppen over MobilePay.

Sol/måne/ascendant skriv

Jeg tilbyder sol/måne/ascendant skriv. Som er et skriftligt tilbud til dig, som er nysgerrig på de tre stærkeste identitetspunkter i dit horoskop. Gennem skrivet får du en beskrivelse af din sol, måne og ascendants placering i tegn og huse i dit fødselshoroskop, samt evt. dominerende planeter som står i konjunktion (tæt sammen) med f.eks. din sol eller måne.
Ascendanten står altid i 1. hus, da den er forbundet med vores fysiske krop som netop er dét første hus handler om.

Du modtager cirka en sides skriv, over mail.

Prisen er 555 kr.

Betalingen sker når du har modtaget dit skriv over Mobile Pay

Du kan bestille dit sol/måne/ascendant skriv under booking.

Ønsker du at booke en ydelse?