top of page

Ydelser
Astrologiske indsigter, i trygge rum

1:1 Horoskoplæsning

En 1:1 horoskoplæsning er nøglen til at møde dig selv og forstå dine potentialer gennem dit fødselshoroskop. I denne session starter vi med en dybdegående tydning af dit sol og dit måne-mønster for at forstå hvem du er i dybden og hvilke potentialer og udviklingsmuligheder du har med dig. Herfra kan vi have fokus på netop de tematikker der er vigtige for dig, f.eks.: karriere, kærlighed, personlig udvikling, spirituel udvikling, spirituelle evner, sjælekald eller læringer. Denne læsning er for dig, der er klar til at tage dig selv seriøst og at stå stærkt og kærligt i dit eget lys.

Varighed: 1,5 - 2 timer.

Mulighed for både fysisk og online læsning.

Dette vil typisk være din første session hos mig.

Sessionen kan optages hvis du ønsker.

Pris: 2222 DKK i marts og april
2444 DKK fra maj

1:1 Prognose-læsning

En 1:1 prognose-læsning er relevant for dig, når du har fået læst dit fødselshoroskop og er klar til at invitere astrologien ind som en guide i dit daglige liv, da vi i denne læsning kigger på hvilke energier der påvirker dig, netop nu. Vi tager et kig på dit kommende år progressivt, så du kan få klarhed over hvordan du bedst arbejder med dig selv og dine potentialer i dette år. Vi vil fokusere på hvilke energetiske vinduer der er åbne og derved få et prej om hvor du skal lægge dit fokus i den kommende periode. Alt dette tager udgangspunkt i dine personlige prognose planter og aktuelle transitter. Dine egne spørgsmål er meget velkomne, hvis der er et bestemt livsområde du er nysgerrig på, netop i denne periode. Hvis det er din første prognose-læsning vil vi i denne session starte med at se, om der er et behov for korrektion af dit fødselstidspunkt, ud fra dine livsbegivenheder, fo at få den mest nøjagtige tydning af den aktuelle energi.

Varighed: 1,5 time.

Mulighed for både fysisk og online læsning.

Det er en forudsætning at du allerede har fået læst dit fødselshoroskop hos mig,
for at booke denne læsning.

Sessionen kan optages hvis du ønsker.

Pris: 2222 DKK

1:1 Sjælslæsning

I en sjælslæsning tyder vi dit horoskop på sjælsplan. Vi vil starte med at kigge på forskellen på placidus og tegnhuse i dit horoskop, da dette fortæller om en sjælelig udviklingsrejse for dig. Herefter vil vi kigge på dét der hedder 'Den indre vej', som er en specifik sjælelig tydning af planeterne Eris, Ceres, MakeMake og Haumea, som beskriver en dyb spirituel udviklingsvej og hvordan du må gå den. Derefter vil vi kigge på dine stråletriangler på sjælsplan og tolke hvordan, du kan lande dem aktuelt på jorden. Her vil vi også kigge progressivt på, om du har nogle stråletriangler aktiveret i øjeblikket.

Varighed: 1,5 time.

Mulighed for både fysisk og online læsning.

Det er en forudsætning at du allerede har fået læst dit fødselshoroskop hos mig,
for at booke denne læsning.

Sessionen kan optages hvis du ønsker.

Pris: 2111 DKK

Synastrilæsning: Parlæsning

En synastrilæsning er til jer som par, der ønsker en dybdegående forståelse af hinanden og jeres udviklingsmuligheder som par. Astrologisk anser vi det således, at når vi er i et parforhold, så går vi i lære hos hinanden. Så for at modtage denne læsning, skal I være nysgerrige og åbensindende på, hvilke gaver i hver især har til hinanden. Vi kigger på jeres kommunikations former, jeres følelsesmæssige fundament og så kigger vi på hvad I skal sammen, som par. Vi kigger på hvordan jeres horoskoper passer sammen og hvad der specifikt er jeres sammenhængskraft.

Mulighed for både fysisk og online læsning.

I behøver ikke at have fået læst jeres horoskoper hos mig før, men jeg anbefaler det.

Varighed: 1,5 - 2 timer.

Sessionen kan optages hvis I ønsker.

Pris: 3333 DKK

Synastrilæsning: Mor/barn

Kære mama, du har født dit barn og du har født dig selv som mor. Moderskabet er den vildeste lærings- og udviklingsproces og denne læsning er til dig, der gerne vil støtte og gribe dig selv i dit moderskab, samt at skabe en øget forståelse for hvordan du kan skabe magiske rammer for dit vidunderlige lille barn. Astrologisk anser vi børn for at være vores allerstørste læremestrer og vi tror på at vores børn har valgt os, af en helt særlig grund.

Mulighed for både fysisk og online læsning.

Sessionen kan optages hvis du ønsker det.

Læsning af mors horoskop i samspil med 1-2 børn.

Du behøver ikke at have fået læst dit horoskop hos mig før, men jeg anbefaler det.
Jeg laver ikke individuelle læsninger af mennesker under 18 år, derfor kan dit barn ikke få en fuld læsning hos mig, da det ikke giver mening før denne alder, i min optik.

Pris: 3333 DKK

1:1 Opfølgende session

Denne 1:1 session skræddersyer vi til dig. Den tager vi i brug, når ovenstående sessioner ikke passer ind af den ene eller anden grund. Det kan være at du har enkelte spørgsmål som du ønsker fokus på, i forlængelse af din første horoskoplæsning. Det kan være en bestemt planet du gerne vil lære bedre at kende og integrere i dit liv. Det kan være at du har et prognose-spørgsmål du gerne vil undersøge både på personligt og sjæleligt plan.

Denne session forudsætter at du både har haft en 1:1 horoskoplæsning og en 1:1 prognose læsning hos mig.

Varighed: 1 time.

Mulighed for både fysisk og online læsning.

Sessionen kan optages hvis du ønsker.


Pris: 1888 DKK

Kvindecirkler og workshops

Jeg afholder løbende kvindecirkler, urban retreats og workshops, med udgangspunkt i astrologiens magiske verden.

Hvis du ønsker at holde dig opdateret på nye kvindecirkler og workshops anbefaler jeg dig, at du følger med på min Instagram profil.

Pris og varighed varierer alt efter det enkelte format.

Skræddersyet kvindecirkel/mother blessing

Det er muligt at booke mig til en privat kvindecirkel eller motherblessing. Den gængse ramme for en kvindecirkel er, at jeg holder et astrologisk oplæg for jer, med udgangspunkt i netop dét I synes kunne være spændende. Jeg guider meditationer, vi trækker gudindekort og I har mulighed for at dele i et trygt og kærligt rum, med mig som facilitator. Dette er både muligt i mine egne lokaler, men også hjemme hos dig, hvis det er max en time i offenligt transport fra Østerbro. En motherblessing vil have cirka samme format, her er der blot fokus på den kommende mor og at skabe en masse kærlighed om hende og den forstående fødsel.

Pris og varighed varierer alt efter det enkelte format. Kontakt mig endelig for mere information.

Sol/måne/ascendant skriv

Som er et skriftligt tilbud til dig, som er nysgerrig på de tre stærkeste identitetspunkter i dit horoskop. Gennem skrivet får du en beskrivelse af din sol, måne og ascendants placering i tegn og huse i dit fødselshoroskop, samt evt. dominerende planeter som står i konjunktion (tæt sammen) med din sol eller måne. Ascendanten står altid i 1. hus, da den er forbundet med vores fysiske krop som netop er dét første hus handler om.​

Du modtager cirka en sides skriv, over mail.​

​Betalingen sker når du har modtaget dit skriv over MobilePay.

Prisen er 888 kr.

bottom of page