top of page

Mennesket bag

Lidt ord og indsigt i min baggrund for mit astrologiske virke, som har været min levevej siden april 2021. I skrivende stund har jeg været 31 år i denne inkarnation - og dét er den vigtigeste skole og uddannelse af dem alle, at være her i livet. Astrologisk anser vi direkte jorden for at være en skole, hvor vi som sjæle er kommet ned for at udvikle os. Jeg har altid været et søgende menneske og helt fra barnsben har jeg været interesseret i spiritualitet og særligt astrologien har altid boet i mit hjerte - i mit horoskop har jeg et storkvadrat mellem planeterne mars, uranus, neptun, eris og solen. Kort sagt, indikerer det, at jeg er kommet ned på jorden denne gang, for at være astrolog; hvilket jeg ikke er i tvivl om - da jeg kan mærke det uendeligt tydeligt i mit inderste. Jeg har en stærk kærlighed til den feminine energi og ønsker at hjælpe kvinder med at stå stærk og lysende i deres tilværelse, ved at hjælpe dem med at se sig selv klart og tydeligt, igennem astrologiens magiske verden. Vi har alle unikke gaver med os og så meget at give til denne verden, når vi først åbner op for os selv. Jeg er uddannet astrolog og spaceholder, førstnævnte er dét der danner fundamentet for mit astrologiske virke. Min uddannelse som spaceholder har klædt mig på til, at holde rum for andre mennesker, det er netop dét ordet henviser til: at være dén der holder rum. Som spaceholder arbejder jeg med meditationens nærvær, som er en vækkelse til nuet og en vækkelse til os selv og vores sjæl. Hvis jeg skulle bruge et andet ord for spaceholder ville det være meditationslærer.


Uddannelse

Februar 2020 - maj 2022: Uddannet Astrolog fra Astrologisk Akademi, ved Claus Houlberg.

Februar 2022 - december 2022: Udannet Spaceholder/meditationslærer, ved Jesper Westmark.

Fra januar 2023: Tager jeg overbygningen i bevidsthedsastrologi/esoterisk astrologi på Astrologisk Akademi, ved Claus Houlberg.

Februar 2023 - Maj 2023: Gennemført mesterklasse i synastri (parhoroskoper) og slægstastrologi på Astrologisk Akademi, ved Claus Houlberg.
 
 November - december 2021: Gennemført Terapeutisk Grundkursus fra Soffiah Akademiet, ved Manookah Soffiah.

Jeg er desuden uddannet Cand.mag. i dansk med profilering i kommunikation og medier, fra Københavns Universitet.

 
bottom of page